چهارشنبه 21 آذر 1397 _ 05 ربيع الثاني 1440 _ 12 دسامبر 2018
تاریخ : يکشنبه 15 مهر 1397     |     کد : 563

برگزاری مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی آئین تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد.

مهم
مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در روز شنبه 14 مهر ماه 97 با حضور رئیس دانشگاه، اعضای هیات رئیسه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مدیر و جمعی از مسئولین بسیج دانشجویی استان آذربایجان شرقی، در تالار صائب تبریزی این دانشگاه برگزار شد.

دکتر حسن ولی زاده رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان طی سخنانی در این مراسم، ضمن تقدیر و تشکر از تلاش شایسته آقای مهندس شادی، مسئول سابق بسیج دانشجویی استان به جهت تلاش در راستای ارتقای همدلی و همبستگی دانشگاه ها در مسیر توسعه فعالیت های شایسته فرهنگی در سطح استان، برای آقای مهندس سلطان زاده، مسئول بسیج دانشجویی استان، آرزوی موفقیت نمود.
دکتر ولی زاده با اشاره به شرایط حساس کنونی در سطح منطقه و جهان، گفت: همانگونه که مقام معظم رهبری در اجتماع عظیم و پرشور بسیجیان فرمودند، ملت بزرگ ایران با اتحاد و انسجام، همانند هشت سال دفاع مقدس، بر تهدیدات فراوان نظام سلطه پیروز خواهند شد.
 ولی زاده با بیان اینکه کشور ما دارای پتانسیل های فراوانی در زمینه های مختلف علمی، فرهنگی، اقتصادی و... است، گفت: به لطف الهی ملت بزرگ ایران به دنیا ثابت کرده است هر موقع که با تهدید خارجی مواجه شده است با یکپارچکی تمام و بدور از هرگونه اختلافی در تمامی عرصه ها رشد شتابنده داشته است.
رئیس دانشگاه افزود: همه ما باید همواره با باور پتانسیل های نهفته و عظیم، نسبت به هم افزائی آنها اقدام نموده و با توکل به خدا و نیروی لا یزال الهی، استکبار جهانی و در راس آنها آمریکا را ناکام کنیم.
ولی زاده در پایان از زحمات و تلاشهای فراوان آقای حسین شبستانی مسئول سابق بسیج دانشجویی در برگزاری برنامه های فاخر فرهنگی- معنوی و اثرگذار در بسیج دانشجویی دانشگاه، تقدیر و تشکر نمود و برای آقای سعید محمدیان، مسول جدید بسیج دانشجویی، آرزوی توفیق کرد.
در ادامه این مراسم مهندس سلطان زاده مسئول بسیج دانشجویی استان در سخنانی بسیج دانشجویی این دانشگاه را از حوزه های فرهنگی موفق در استان و کشور نامید.
وی با تجلیل از تلاش دست اندر کاران و دانشجویان فعال در بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان دکتر ولی زاده را یار و یاور بسیج در اجرای برنامه های مختلف خواند و از حمایتهای وی تقدیر و تشکر نمود.
سلطان زاده بسیج دانشجویی را پرچم دار جنبش دانشجویی دانست و گفت: بسیج دانشجویی، شاکله فرهنگی بسیارخوبی دارد، بسیج نمادمقاومت ملت ایران است که روی پای خود ایستاده و مشکلاتش را حل می کند، بسیج دانشجویی پرچمدار حرکت و بیداری دانشجویی است.                                                                                                                                                                                                                                                 در پایان این مراسم ، آقای سعید محمدیان دانشجوی فلسفه، ورودی 93 به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی معرفی، و از زحمات آقای حسین شبستانی مسئول سابق بسیج دانشجویی تجلیل شد.

نوشته شده در   يکشنبه 15 مهر 1397  ساعت  15:16   توسط   حسین ساجدی
ویرایش شده در چهارشنبه 18 مهر 1397 ساعت 11:18 توسط حسین ساجدی