سه شنبه 24 مهر 1397 _ 07 صفر 1440 _ 16 اکتبر 2018
تاریخ : سه شنبه 17 مهر 1397     |     کد : 565

اولین جلسه کمیته ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاه

اولین جلسه کمیته ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاه تشکیل شد.

اولین جلسه کمیته ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاه، روز دوشنبه 16 مهر 97 در محل اتاق جلسات ساختمان شهید آوینی (مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه) با حضور اکثریت اعضا برگزار شد.

اولین جلسه کمیته ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاه، در محل اتاق جلسات ساختمان شهید آوینی (مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه) با حضور اکثریت اعضا برگزار شد. در این جلسه تعدادی از درخواست های نشریات دانشگاه از جمله تغییر مدیرمسئول، سردبیر، زمینه انتشار، زبان انتشار و ... مطرح و پس از بررسی جوانب مختلف درخواست ها و تطبیق آن با دستور العمل ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاهی، تصمیمات مقتضی اتخاذ شد.
موضوع احیای نشریات غیرفعال و تذکر کتبی به آنها که جزو مصوبات سال تحصیلی گذشته بود، بار دیگر مطرح و گزارش روند مذکور توسط کارشناس نشریات دانشگاه (آقای ولی اله حامی) به ا عضای کمیته مبنی بر ارسال 30 عنوان تذکر کتبی به صاحبان امتیاز نشریات غیر فعال دانشگاه و نتیجه بخش بودن این تذکرها، ارائه شد.
در ادامه برنامه ریزی خانه نشریات دانشگاه برای برگزاری 2 دوره آموزشی (کارگاه آموزشی Photoshop و کارگاه آموزشی روزنامه نگاری در نشریات دانشجویی) مطرح و مورد موافقت اعضای کمیته قرار گرفت.
افزایش میزان حمایت مالی از چاپ نشریات نیز آخرین موضوع این جلسه بود که به دلیل بالا رفتن قیمت کاغذ و لوازم اولیه چاپ و نشر مطرح و با رای اکثریت اعضای جلسه تصویب شد.
اعضای حاضر در این جلسه عبارتند بودند از:
- آقای دکتر قربانیان (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و رییس کمیته ناظر بر فعالیت نشریات)
- آقای دکتر بافنده (مدیر امور فرهنگی و دبیر کمیته)
- آقای دکتر حاجی پور (عضو حقوقدان کمیته)
- آقای دکتر رامین حبیبی (عضو هیات علمی کمیته)
- آقای جوادیان (نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در کمیته)
- آقایان جعفر بهادری و سعید پاشایی (نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاه)
- آقای ولی اله حامی (کارشناس نشریات دانشگاه)

نوشته شده در   سه شنبه 17 مهر 1397  ساعت  14:55   توسط   حسین ساجدی
ویرایش شده در چهارشنبه 18 مهر 1397 ساعت 11:35 توسط حسین ساجدی