جمعه 6 ارديبهشت 1398 _ 21 شعبان 1440 _ 26 آوریل 2019
تاریخ : دوشنبه 10 دي 1397     |     کد : 633

به مناسبت فرارسیدن ۹ دی ، روز بصیرت و میثاق با ولایت برگزار شد.

ویژه مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

به همت پایگاه مقاومت بسیج اساتید، کارمندی و دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی، روز بصیرت و میثاق با ولایت، با حضور جمعی ازمدیران، استادان و دانشجویان و کارکنان بسیجی دانشگاه و با حضور حجه الاسلام و المسلمین ولایی، مسئول سابق نهاد نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه عاشورا برگزار شد.

به مناسبت فرارسیدن ۹ دی ، روز بصیرت  و میثاق با ولایت برگزار شد.
ویژه مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت پایگاه مقاومت بسیج اساتید، کارمندی و دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی، روز بصیرت و میثاق با ولایت، با حضور جمعی ازمدیران، استادان و دانشجویان و کارکنان بسیجی دانشگاه و با حضور حجه الاسلام و المسلمین ولایی، مسئول سابق نهاد نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه عاشورابرگزار شد.
در این مراسم که مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و سایر اعضای هیات رئیسه دانشگاه نیز حضورداشتند، دکتر حسن ولی زاده رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان طی سخنانی در این مراسم با اشاره به خلق حماسه بزرگ ۹ دی توسط مردم ایران اسلامی  در سال ۸۸ گفت: روز بصیرت و میثاق  امت با ولایت  همواره یادآور آن است که هر جا تهدیدی در مسیر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پیش بیاید این مردم با بصیرت و آگاهی  و در سایه رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و با تکیه بر ایمان و عقیده خود وارد میدان شده و تمامی  موانع و مکروحیله دشمنان را از میان برخواهند داشت. ولی زاده افزود: در شرایط کنونی نیز تنها با مولفه انسجام و اتحاد ملی است که می توان بر تمامی مشکلات وموانع موجود، فائق آمد.
در این مراسم حجه الاسلام و المسلمین ولایی مسئول سابق نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه عاشورا طی سخنانی با اشاره به مفاهیم و تفاوت واژه های علم و بصیرت گفت : علم درک مفهوم است اما بصیرت علاوه بر درک مفهوم، تشخیص مصداق نیز می باشد لذا اهل بصیرت موضوعات را یک جریان بهم پیوسته دانسته و پشت صحنه را می بینند و دست شیطان را تشخیص می دهند لذا علمی که روشنگر نباشد علم نیست.حجة الاسلام والمسلمین ولایی با بیان اینکه  در طول 40 سال اخیر انقلاب ما شاهد طراحی فتنه های فراوانی با هدف سرنگونی نظام مقدس جمهوری اسلامی توسط استکبار جهانی  بوده است گفت: در 9 دی امت بصیر ایران  بر ارزش های انقلابشان تجدید و تاکید کردند .
وی با ذکر حماسه 9 دی مردم، به نقش رهبری شجاعانه مقام معظم رهبری نیز اشاره نمود و گفت: رمز ماندگاری انقلاب اسلامی، بصیرت چهل ساله امت ولایتمدارمی باشد، اصولا نظامی که بر اساس امامت پی ریزی شود 2 خصیصه دارد: در راس آن امامی وجود دارد که قوی ترین فرد در عملکرد بوده و راه را بیشتر و بهتر از همه می شناسد.

نوشته شده در   دوشنبه 10 دي 1397  ساعت  10:46   توسط   حسین ساجدی
ویرایش شده در --- ساعت ---- توسط