سه شنبه 6 اسفند 1398 _ 01 رجب 1441 _ 25 فوریه 2020

تاریخ : شنبه 12 بهمن 1398     |     کد : 806

بزرگداشت ایام الله

غبارروبی و عطرافشانی مرقد مطهر شهید گمنام دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

مراسمات بزرگداشت ایام الله دهه فجر به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و با غبارروبی و عطرافشانی مرقد مطهر شهید گمنام دانشگاه شهید مدنی آذربایجان آغاز شد ...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، غبارروبی و عطرافشانی مرقد مطهر شهید گمنام دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، ظهر روز شنبه 12 بهمن 98 با حضور جمعی از دانشگاهیان این دانشگاه برگزار شد.
 در این مراسم ، جمعی از اعضای هیات رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان با حضور در یادمان شهیدگمنام دانشگاه، با اهدای گل و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان به غبارروبی و عطرافشانی مرقد مطهر شهدا پرداختند.
دکتر حسن ولی زاده رئیس دانشگاه، و حجت الاسلام والمسلمین نقیان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این مراسم در سخنان کوتاهی ضمن تبریک ایام الله دهه فجر، با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی، به اهمیت و نقش رهبری امام خمینی (ره) در استقلال و آزادی، پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی، اتحاد و انسجام ملی، تفاوتهای بارز طاغوت با نظام اسلامی، و تاکید بر لزوم تبعیت از منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری پرداختند.
یادآور می شود: در ایام چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، برنامه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و ورزشی و ... از سوی واحدهای مختلف در دانشگاه، اجرا خواهد شد.

بزرگداشت ایام الله دهه فجر

چاپ چاپ